+36-30/296-0012 info@vattantyu.hu

Rólunk

Vattantyu Kft.

„Több, mint autóbusz, több, mint utazás!”

– ez a mottó hivatott kifejezni azt, ami vagyunk. Ez nem egy klasszikus személyszállító cég. Ez sokkal több annál. Hiszen magunkkal hozzuk a céges tevékenységbe azt, amit valójában nem a profitért csinálunk.

A közösségszervezés csínját-bínját, tapasztalatokat, ötleteket, játékokat, lehetőségeket…

A buszaink mindegyike egy-egy üzenet. Nem csupán egy jármű, hanem van mellette még valami.

A Vattantyu név egy közösségi játék neve. Ezzel jelezni kívánjuk a cég legfőbb célját: a nonprofit közösségi munka támogatását.

1994. óta táboroztatok. Azóta jókora baráti körrel dolgozom. Táboraink gyakran megoldandó feladata volt a személyszállítás.

Egy szép napon úgy gondoltam, jobb lesz megtanulni autóbuszt vezetni. A Vattantyu Kft életre hívó indoka tehát a nonprofit tevékenységünk háttértámogatása.

Nonprofit formában nagyon nehéz autóbuszokat üzemeltetni, ezért hamar megszületett a javaslat, hogy profitorientált céget hozzunk létre, mely eszközparkjával jelen lehet önkéntes és nonprfit tevékenységünk támogatására. Így megvalósult egyfajta „for profit for non profit” üzemeltetés.

Mit nyernek ebből ügyfeleink?

Partnereink jelentős része nonprofit megrendelő. Közösségek kirándulásokat, programokat, oktatási tevékenységet, zarándoklatokat, sporteseményeket bonyolítanak, amihez különböző igényeket kiszolgáló autóbuszok kellenek. Mivel mi is innen indultunk, sokszor pontosan tudjuk, mire van szüksége a megrendelőnek. Ebből pedig egy kedvező ár és egy jó megoldás születhet mindenre!

A Vattantyu Kft jelenleg öt autóbusszal vállalja ügyfelei személyszállítási igényeinek teljes körű kiszolgálását.

A járművek szállítókapacitása 57, 49+2, 49+1, 29 és 17 személy. (A + számok idegenvezetői helyeket jelölnek.) A járművek klimatizáltak, többségük rendelkezik jó minőségű hangosítással.

Autóbusz 57 személyes

Autóbusz 49+2 személyes

Autóbusz 49+1 személyes

Autóbusz 29 személyes

Autóbusz 17 személyes

Itt kérhet tőlünk árajánlatot

Az oldalt található ajánlatkérőt kitöltve kérhet tőlünk árajánlatot.

A megadott elérhetőségeken keresni fogjuk a pontosítás érdekében.

Amennyiben másképp szeretne ajánlatot kérni, akkor kérem…

Majd küld el nekünk a kitöltött dokumentumot az alábbi Email címre

info@vattantyu.hu

Kérjük az ajánlatkérőn minden részt töltsön ki!

7 + 6 =

Megosztás