+36-30/296-0012 info@vattantyu.hu

Gyakran ismételt kérdések

Covid-19

Járműveinket minden hazaérkezést követően ózonnal fertőtlenítjük majd nanotechnológiás kezelést kapnak. Ez garantálja, hogy az új munkára kiálló autóbuszaink teljeskörűen fertőtlenítettek, valamint a belső felületein létrejövő láthatatlan ezüst-bevonat időlegesen akadályozza a vírus felületen történő terjedését. A járművek első ajtajainál automata fertőtlenítőadagolókat helyeztünk el, mely jó minőségű kéz-fertőtlenítőszert permetez felszálló utasaink kezére.

Több napos utazások

Több napos utazás esetén alapesetben a járművezetőnk teljes ellátását és egyágyas elhelyezését kérjük. Ettől – külön díjazás esetében – el lehet térni.

AETR szabályok

Cégünk mindenben betartja a vonatkozó vezetési- és pihenőidő normákat. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a megrendeléskor ismerjük a megrendelő pontos igényeit, a megrendelő pedig tájékoztatásunk alapján ismerje az ő utazására értelmezhető vezetési- és pihenőidő előírásokat. Járművezetőink nagy tapasztalattal javasolnak megállóhelyeket és megállási időket a csoportoknak. Ezek igénybevételével jelentősen javul az utazás kiszámíthatósága és komfortja.

Esküvői szállítások

Cégünk nagy gyakorlattal tudja lebonyolítani megrendelőink esküvői szállításait. A délután folyamán nagyobb járművel szállítjuk az egész násznépet, majd a megismert igények alapján javaslatot teszünk az éjszakai több fordulós kisbuszos hazaszállításra.

Autóbusz 57 személyes

Autóbusz 49+2 személyes

Autóbusz 49+1 személyes

Autóbusz 29 személyes

Autóbusz 17 személyes

Itt kérhet tőlünk árajánlatot

Az oldalt található ajánlatkérőt kitöltve kérhet tőlünk árajánlatot.

A megadott elérhetőségeken keresni fogjuk a pontosítás érdekében.

Amennyiben másképp szeretne ajánlatot kérni, akkor kérem…

Majd küld el nekünk a kitöltött dokumentumot az alábbi Email címre

info@vattantyu.hu

Kérjük az ajánlatkérőn minden részt töltsön ki!

8 + 10 =

Megosztás