+36-30/296-0012 info@vattantyu.hu

Kapcsolat

Ezen az oldalon tud velünk kapcsolatba lépni

Elérhetőségeink

 

8248 Nemesvámos, Fészek u. 5.

(+36) 30 / 296 - 0012

info@vattantyu.hu

Itt tud azonnal üzenetet írni

Gy.I.K.

Covid-19
Járműveinket minden hazaérkezést követően ózonnal fertőtlenítjük majd nanotechnológiás kezelést kapnak. Ez garantálja, hogy az új munkára kiálló autóbuszaink teljeskörűen fertőtlenítettek, valamint a belső felületein létrejövő láthatatlan ezüst-bevonat időlegesen akadályozza a vírus felületen történő terjedését. A járművek első ajtajainál automata fertőtlenítőadagolókat helyeztünk el, mely jó minőségű kéz-fertőtlenítőszert permetez felszálló utasaink kezére.
AETR szabályok
Cégünk mindenben betartja a vonatkozó vezetési- és pihenőidő normákat. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a megrendeléskor ismerjük a megrendelő pontos igényeit, a megrendelő pedig tájékoztatásunk alapján ismerje az ő utazására értelmezhető vezetési- és pihenőidő előírásokat. Járművezetőink nagy tapasztalattal javasolnak megállóhelyeket és megállási időket a csoportoknak. Ezek igénybevételével jelentősen javul az utazás kiszámíthatósága és komfortja.
Több napos utazások
Több napos utazás esetén alapesetben a járművezetőnk teljes ellátását és egyágyas elhelyezését kérjük. Ettől – külön díjazás esetében – el lehet térni.
Esküvői szállítások
Cégünk nagy gyakorlattal tudja lebonyolítani megrendelőink esküvői szállításait. A délután folyamán nagyobb járművel szállítjuk az egész násznépet, majd a megismert igények alapján javaslatot teszünk az éjszakai több fordulós kisbuszos hazaszállításra.
Megosztás